linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 martie 2013

Cum sa te faci observat de o femeie


Nu te-ai saturat sa nu fii observat de femei si  sa vezi cum altii care nu au nimic mai bun fata de tine, au parca mai mult suces,fara sa miste un deget? Ti s-a intamplat ca un baiat mai slab ca tine din toate punctele de vedere sa ti-o ia inainte cand vine vorba de seductie? Mie da, si iti spun ca te inteleg perfect. In urmatoarele randuri o te invat chiar acum tot ce trebuie sa stii pentru a te face remarcat si placut de o femeie.

                Poate o sa fii sceptic si o sa spui “Femeile vor doar bani”, “Femeile au tot timpul interese ascunse” “Femeile mint si inseala” si multe alte scuze penibile…Da, le stiu pe majoritatea, o mare parte din viata le aveam si eu in gand de fiecare data cand intalneam o fata sau femeie.
                Partea buna e ca am invatat din greseli si vreau ca dupa ce o sa citesti acest articol sa te faci observat de o tipa care iti place fara  sa spui “si asa nu ma va baga in seama pentru ca nu am bani”. Nu trebuie sa fii milionar ca sa ai femei in jurul tau!! In urmatoarele randuri iti voi explica cum sa te faci observat fara sa ai bani, masini  si alte dovezi sociale./
                Crezi ca un milionar e super fericit cand la un moment dat isi da seama ca toate femeile din viata lui sunt cu el pentru bani? Sa stii ca o femeie te iubeste sau te place pe TINE pentru ceea ce ESTI e un sentiment ce nimeni nu il poate cumpara cu toti banii din lume.
                Bun..ti-am spus ca o sa te invat cum sa fi atractiv pentru sexul opus fara sa ai atatia bani. Pana la urma ce sunt banii? Doar niste hartii..care au valoare  pentru ca noi consideram ca o au, noi dam valoare banilor, nu invers! O femeie e atrasa de bani? NU! O femeie e atrasa de barbatul care are bani? Posibil..de ce? Pentru ca acel barbat  are dovada ca a stiut sa faca bani, ca a fost creativ si ca are sanse ridicate la supravietuire.
                Ca sa intelegi mai bine, o sa fac o scurta calatorie in timp. Intr-un trib acum mii sau zeci de mii de ani..cel mai dorit barbat era barbatul alfa/suprem..care avea toate abilitatile de a obtine hrana (bunuri materiale) astfel incat sa fie responsabil pentru cei din jur. Femeile erau atrase de el tocmai pentru ca le putea oferi ceea ce ele aveau nevoie: un mediu perfect pentru a da nastere unui urmas. De asta intre femeile din trib si barbatul alfa, cel mai masculin…se creea o atractie sexuala imensa.
                Dar cum poti tu sa fii atractiv fara bani? Simplu..Prin personalitate! Pe langa fizic, foarte importanta este personalitatea, e comoara cea mai de pret, pe care nimeni nu vrea sa o ai.
                Cand mergi pe strada si o femeie te vede ce ai vrea sa spuna in gandul ei? Probabil ceva in gen : “oo..ce tip impresionant..as vrea sa-l cunosc , sa ne cuplam si sa vedem ce iese”. Vrei ca ea sa te vada ca pe un posibil partener sexual ? Sunt sigur ca da. Afla ca toti barbatii sunt vazuti de femei ca posibili parteneri sexuali la inceput de tot, inainte sa-si distruga singur toate sansele, dar despre cum iti distrugi tu singur sansele la o femeie o sa vorbesc intr-un articol viitor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu