linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 mai 2013

6 sfaturi indispensabile pentru limbajul TAU non-verbal


        “Off, daca as fi stiut asta luna trecuta”, “Mie de ce nu mi-a spus nimeni pana acum?”, “Acum vad unde am gresit..vai cate ocazii am pierdut”..iata cateva dintre replicile pe care le aud de la baietii din jurul meu cand aud prima oara despre limbajul non-verbal.


Sigur ti s-a intamplat cel putin o data sa ai ceva de spus, probabil interesant, si sa nu fii bagat in seama de o fata. Te-ai gandit ca e mai important ce spui fara sa deschizi gura? Prin limbajul non-verbal?

          Am vazut multi tipi care au aceasta problema, cand intra in vorba cu o fata, acea fata nu ii mai baga in seama..Oare de ce? Problema este limbajul non-verbal.  
 
          Mai jos ai 5 sfaturi pe care, daca le vei respecta, ceea ce transmit fara ajutorul cuvintelor se va schimba radical. Prin limbajul non-verbal vei transmite de acum dominanta, putere si incredere in fortele tale!

1.     Tine mereu spatele drept!

Asta exprima ca esti dominant. Cine e mai atragatoare? O fata care merge pe strada cu privirea inainte, pieptul in fata si capul sus? Sau o fata care abia merge sta cu privirea in pamant si da senzatia ca nu stie pe ce lume e? La fel e si in cazul baietilor. Capul sus, spatele drept si fata relaxata!

2.     Cand te asezi undeva, ia-ti cat loc ai nevoie!

Un tip care ocupa foarte putin spatiu, arata cat  e de nesigur, vrea sa se faca mic si sa dispara de acolo. Nu e atragator! Cand te asezi undeva, indiferent unde, stai relaxat, nu te mai incorda si ia-ti cat spatiu ai nevoie. (evident in limita nesimtirii)

3.    Mentine-ti tonul vocii calm!

Majoritatea oamenilor, cand nu pot sa convinga pe cineva de un lucru se agita si ridica tonul vocii, incercand sa convinga persoana/ele respective..Gresit!
 Cand incerci sa convingi pe cineva de ceva, arati ca intr-un fel esti dependent de acea persoana si asta nu e atragator.
Ca atunci cand incerci sa-ti convingi fosta iubita sa se impace cu tine! Arati ca esti dependent emotional de ea si va disparea si ce a mai ramas din atractie!

     Fii atent la mers!

Aici multi barbati gresesc. Memoreaza zeci de replici, stiu ce sa- spuna unei femei, dar cand vine vorba de mers strica totul. Tu TREBUIE sa ai un mers hotarat.
Observa intr-o zi oamenii care trec pe langa tine. Mersul lor difera de la unul la altul. Cineva care a iesit la o plimbare in parc va avea un mers diferit fata de cineva care se grabeste la o intalnire.
Tu trebuie sa arati ca esti relaxat, dar totusi hotarat, in acelasi timp. Arata ca esit confortabil. Aminteste-ti si de punctul 2 (e valabil si aici) Ia-ti cat loc ai nevoie. Capul sus, spatele drept, fii relaxat J Ai fii surprins sa stii cate femei observa mersul unui barbat si il plaseaza intr-o categorie in functie de acest aspect.

5.    Nu te agita!

Mereu incearca sa fii calm! Daca spre exemplu la o intalnire cu o fata tot bati din picior, aceasta in cele din urma se va enerva. Poate ti-o va spune, dar asta arata ca nu te poti controla.

Ce fata vrea langa ea un baiat care nu se poate controla din punct de vedere fizic? Atunci cel mai probabil nu se poate controla nici din punct de vedere emotional.

Atunci la nivel subconstient..in mintea ei se va forma imaginea ta de baiat agitat si nervos care nu se poate controla.

Sunt sigur ca nu asta iti doresti. Pe cat posibil cand observe ca faci ceva de genul asta, incearca fortat sa te relaxezi si sa nu te mai misti. Inspira si expira profund.

6.   
 Priveste persoana cu care vorbesti in ochi!

Este printre cele mai importante sfaturi! Cand privesti o persoana in ochi, la nivel inconstient ii vei transmite ca ai incredere in tine si ca esti dominant.

Cele mai multe persoane gresesc aici , deoarece se holbeaza, nu privesc! Ai grija ce transimiti prin limbajul non-verbal. Vrei sa spui numai lucruri bune, nu sa arati ca esti un ciudat care se incrunta la persoana din fata lui.

Priveste relaxat in ochii tipei din fata ta..zambeste daca iti place ce vezi, dar pe cat posibil nu zambi fortat. Se observa!


Sper sa-ti fie de folos aceste 6 sfaturi care au ca scop imbunatatirea limbajului tau non-verbal.

Tu ce crezi ca ar mai trebui sa transmiti prin limbajul corpului? Lasa-mi un comentariu mai jos si daca ai vreo intrebare iti raspund cu drag.!

Cu drag,

Alex

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu