linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 mai 2013

Adevarul Surprinzator Despre Ce Atrage De Fapt Femeile

          Mereu esti tipul dragut, care duce flori, care incearca sa fie cat mai de treaba? Tu esti cel pe umarul caruia plang toate fetele, dar pana la urma nu ajungi sa ai nimic serios cu niciuna? Si pana la urma aceste eforturi pe care le faci nu au efectul dorit?

          In acest articol vreau sa discutam putin despre acest concept “ce atrage femeile” si sa vezi de ce  nu banii,faima si frumusetea sunt cele care conteaza pentru o femeie.

         >> Este vorba despre ceva atat de simplu , incat nici nu iei in calcul aceasta posibilitate! <<

          Ironia face ,de fapt, acest concept foarte simplu de inteles pentru oricine, dar este atat de contra-intuitiv si ilogic, incat este usor sa o dai in bara si sa nu intelegi de ce.

          Unii au avut nevoie de ani sa inteleaga cum sa creeze atractie, altora le-a luat cateva luni. Depinde de cat de multe idei gresite ti-au fost implantate de-a lungul timpului, in mentalitatea ta despre femei si interactiunea cu ele.
.
          Tu poti afla chiar acum ceea ce unora le-a luat ani sa afle. Ceva atat de simplu ce uneori nici nu iei in calcul!

          Acum cativa ani credeam ca tipul care duce flori , vorbeste frumos si care e tot timpul cuminte este cel mai atragator pentru femei! Dupa ce am avut ocazia sa citesc tot ce am gasit pe aceasta tema si in acelasi timp sa si pun in practica, ceea ce am aflat aproape m-a socat!

          Acum imi dau seama ca era firesc tot ce se intampla. Cum se putea ca o experienta asa ilogica sa fie rezolvata cu o reactie logica si instinctiva. Daca esti acel baiat bun si “de treaba” si fetele ar trebui sa fie la fel cu tine,nu? De ce este gresita aceasta gandire?

          Aud multi barbati in jurul meu “ma imbrac frumos, incerc sa ma ingrijesc si incerc sa fiu cat mai de treaba cu toate fetele pe care le intalnesc, sa fiu cel mai dragut tip pe care l-au intalnit vreodata”.

Asa ca au incercat sa lucreze mai mult din acest punct de vedere, purtand haine frumoase, facand lucruri dragute pentru femei si fiind cei mai “de treaba” tipi. De ce un astfel de baiat nu este apreciat pentru adevarata lui valoare?

          Pentru ca 90% dintre barbati fac o greseala imensa cand vine vorba de atractie si interactiunea cu o femeie.

          Pe masura ce am citit si aplicat tot ce am gasit pe aceasta tema, am ajuns tot mai aproape de adevar.

          Unui barbat I se pare atragatoare o fata frumoasa din punct de vedere fizic si cu o personalitate draguta.

          “Dar ceea ce este atragator pentru un barbat, nu este mereu atragator pentru o femeie”   

          Aceasta e greseala de mentalitate pe care 90% dintre barbati o au.

          Nu stiu ca ele nu sunt atrase de o personalitate draguta si de un aspect fizic ok.
          Da, aspectul fizic ajuta, dar nu asta e factorul decisiv.

         
         >>> Barbatii sunt atrasi de trasaturile fizice ale unei femei, in timp ce femeile sunt atrase de trasaturile puternice de personalitate ale unui barbat! <<<

          Asta e tot ceea ce trebuie sa stii pentru a atrage instant orice femeie, pentru ca de aici stii ce ai de facut: trebuie sa-ti dezvolti personalitatea!

          De aceea vezi fete super-atragatoare cu barbati cu burta, care au un aspect urat.

          Insa intr-o lume unde nu multi isi fac timp sa manance sanatos si sa faca sport, ar fi un PLUS urias pentru tine, daca pe langa personalitate, ai avea si un aspect fizic placut.

          Revenind la ideea anterioara: barbatii sunt atrasi de formele feminine, de un corp bine proportionat (un raport bun dintre coapse si talie), un abdomen plat, un piept generos etc. daca fata ar mai avea si o personalitate cat de cat ok, ar fi instant foarte atragatoare pentru majoritatea barbatilor.

          Insa ceea ce pe noi ne atrage la femei, nu functioneaza si in cazul lor. Am vazut multi barbati care nu aveau un aspect fizic de invidiat , insa aveau mult succes in cazul femeilor. Tocmai pentru ca au inteles acest concept si s-au folosit de el.

          Astfel ca…dupa acest articol, tu trebuie sa ramai cu doua idei foarte importante:

  • ceea ce atrage un barbat este diferit fata de ceea ce atrage o femeie;


  • barbatii sunt atrasi de trasaturi fizice, iar femeile de trasaturi de personalitate;

          De aici concluzia este ca, daca vrei sa ai femei frumoase in jurul tau si sa creezi atractie oriunde doresti, trebuie sa-ti dezvolti trasaturi puternice de personalitate.

          Daca barbatii sunt atrasi de ceea ce se poate vedea (forme feminine), femeile sunt atrase de ceea ce nu se poate vedea, ceva ce nu este material.

          Nu banii, faima, inaltimea ,greutatea, trasaturile fetei sau orice altceva in genul asta sunt cele care atrag o femeie. E adevarat ca ajuta in unele cazuri, dar nu cele enumerate mai sus sunt factorii decisivi.

          Femeile nu decid pentru cine sa simta atractie cu mintile lor logice. Ele decid pe baza emotiilor, in mod natural, fara sa se gandeasca o clipa la asta.

          Acesta este motivul pentru care unii barbati stiu sa creeze atractie cand interactioneaza cu o femeie, chiar daca nu au bani, faima , putere, haine de firma..

          Alex

P.S: Sper sa te folosesti de cele scrise mai sus si sa le aplici in viata ta chiar de astazi. Atractia tine mai mult de mentalitate, de modul tau de gandire. Daca nu ai rezultatele dorite dupa lungi incercari, schimba-ti mentalitatea si astfel si rezultatele se vor schimba!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu