linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 martie 2014

Cum sa ai langa tine femei cu picioare lungi, fund bombat si sani mari

Am primit multe emailuri in care mi s-a reprosat ca nu am mai postat de ceva vreme. E adevarat, am fost prins cu o gramada de alte proiecte. Nu m-am oprit din invatat sau experimentat cum se creeaza atractia, doar ca n-am mai scris pe blog.


Insa consider ca articolele de pe acest blog, daca sunt intelese si aplicate, sunt suficiente pentru ca tu sa ai succes cu femeile. Am primit feedback pozitiv de la voi prin email.
Unii (ca mine) se prind mai greu…asa ca au nevoie de putin ajutor.

Probabil ai inceput sa citesti acest articol pentru a afla cum sa ai langa tine femei cu picioare lungi, sani mari(siliconati sau naturali) si par brunet [..insert other colors].

Dar inainte de asta trebuie sa intelegi care e cauza pentru care nu se intampla acest lucru exact asa cum ai vrea tu. Adica..de ce nu atragi astfel de femei in viata ta?

Iti dau un exemplu ca sa te ajut sa intelegi care e ideea, apoi vom vedea si care e rezolvarea.

Aaa..mai era ceva, pana aici putea sa citeasca oricine. De aici incolo , daca nu esti interesat de femei si alegi sa stai singur sau cu fete sub nivelul tau, atunci poti sa dai X.

Sfaturile si exemplele de mai jos nu sunt chiar pentru oricine. Trebuie sa fi barbat si sa vrei sa atragi femei din ce in ce mai bune in viata ta. 

Pe langa asta trebuie sa fi dispus sa-ti schimbi putin vechile idei.

Daca nu corespunzi, poti sa dai X. Nu te obliga nimeni sa faci ceva cu viata ta sau sa incerci sa schimbi ceva la tine. Fiecare om poate fi exact cum doresteJ


Inca mai esti aici?Sigur?Last chance..OK, super :). Apasa pe butonul de mai jos J

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu